Facebook Toestaan Niet toestaan

Oosterheem 4 - KSD-Marine 2

29 oktober 2013 23:45

Afgelopen zaterdag 26 oktober 2013 speelde KSD-Marine een inhaalwedstrijd tegen Oosterheem 4. KSD-Marine 2 mistte deze zaterdag een flink aantal belangrijke spelers.

KSD-Marine 2 startte de wedstrijd niet al te sterk en kwam dan ook al vroeg op een 1-0 achterstand. In de minuten die daarop volgden kreeg Oosterheem nog een aantal behoorlijke kansen, gelukkig voor KSD-Marine 2 liet de thuisspelende ploeg het na om deze kansen tot doelpunt te promoveren. Na deze kansen leek KSD-Marine 2 wakker te zijn geworden en eigenlijk vanuit het niets scoorde Jeroen Bronsteijn na een mooie passeerbeweging tussen twee spelers. Korte tijd later zette Fouad Annouri het tweede zelfs op een voorsprong. Met een 2-1 ging KSD-Marine rusten.

De tweede helft was KSD-Marine niet meer het elftal dat het in het tweede gedeelte van de eerste helft was. Oosterheem was brutaler dan KSD-Marine en was daardoor in de duels KSD-Marine duidelijk de baas. Vooral in het tweede gedeelte van de tweede helft uitte dit zich in steeds meer kansen voor Oosterheem. Enkele minuten voor het eindsignaal maakte Oosterheem de voor hun verdiende gelijkmaker, al kan wel gezegd worden dat er zeker een luchtje van buitenspel hing aan dit doelpunt. KSD-Marine heeft dit puntenverlies vooral aan zichzelf te danken en zal volgende week tegen SEV uit een ander vaatje moeten tappen.