HOME

Romano Charite volgende versterking

13 mei 12:30  De transfercarrousel draait al enige tijd aan de Oude Waalsdorperweg. Een versterking van naam wordt nu aangekondigd. Want voor komend seizoen heeft onze club zich verzekerd van de diensten van Romano Charite. Hij komt over van ODB Met Charite haalt KSD Marine ervaring en scorend vermogen in huis. Eerder al maakte de club bekend dat komend seizoen Mike en Wesley Perquin van RAS en Mitchel Pronk van SVC '08 in de Kuil te bewonderen zullen zijn. Namens de club heten wij Romano van harte welkom!


Club haalt eerste versterkingen binnen

29 april 10:45  Dat trainer Henk Baggerman de boel heel aardig op de rit heeft bij onze club mag inmiddels bekend zijn. Het team kan onbevangen voetballend naar het einde van het seizoen werken, met nog een kans op de nacompetitie als smakelijk toetje. Achter de schermen is de club alweer volop bezig met komend seizoen. En de eerste versterkingen voor 2022-2023 zijn nu bevestigd. Van RAS komen Mike en Wesley Perquin over. De gebroeders speelden hiervoor ook bij VCS. Verder is in de persoon van Mitchel Pronk een nieuwe kracht gevonden. Pronk komt over van SVC ‘08. In de komende transferperiode verwacht de club nog een aantal nieuwkomers bekend te kunnen maken. Eerder werd al bekend dat de staf en selectie van het huidige seizoen nagenoeg intact zullen blijven. KSD Marine kan dus in alle rust, aangevuld met frisse energie, naar het nieuwe seizoen toewerken.


Vier de lente in de Kuil

23 maart 13:30  Ook komend weekend belooft het weer een heerlijke middag in de Kuil te worden. Stralend lenteweer met 4 zeer interessante wedstrijden op het affiche. Om half 12 beginnen we met KSD Marine 2 dat het tweede elftal van Haagse Hout ontvangt. Titelkandidaat Haagse Hout is koploper en is in een spannende strijd verwikkeld. Middenmoter KSD Marine liet twee weken geleden echter al zien dat het een andere titelkandidaat, RAS, ook over de knie kan leggen. Ook de veteranen van Wilhelmus zullen gebrand zijn op een overwinning, aangezien zij op dit moment tweede staan op de ranglijst. Om 12:00 mogen zij aantreden op veld 2 tegen onze veteranen. De laatste ontmoeting in december vorig jaar eindigde in een 3-1 overwinning voor de bezoekers uit Voorburg. Over spanning gesproken: ook bij de vrouwen staat er een kraker op het programma. Vanaf 14:30 nemen de dames het op tegen FC Oegstgeest. We spreken hier over de nummers 4 en 5 van de ranglijst. Op het hoofdmenu staat uiteraard de wedstrijd van het eerste elftal, dat eveneens om 14:30 aftrapt. Ons vlaggenschip lijkt samen met Vredenburch comfortabel het anker te hebben uitgegooid rond plek 5/6 in de competitie en kan daarmee zorgeloos en attractief voetballend het seizoen uitspelen. Of zit er nog een zonnige verrassing in de vorm van nacompetitievoetbal in het vat? Voor bezoeker Semper Altius staat er ook wat op het spel. De Rijswijkers kunnen zich bij winst loswrikken van de onderste regionen en zullen dus maar al te graag met drie punten uit de Kuil vertrekken. Genoeg te beleven dus en met het fraaie weer valt er sowieso genoeg te genieten. Kom zaterdag dus weer lekker vroeg en blijf lekker lang hangen. Tot dan!


Volle bak in de Kuil

9 maart 14:00  Het lijkt een eeuwigheid geleden maar komend weekend -12 maart- is het weer zover: een vol programma in de Kuil! Om 11:30 speelt ons tweede thuis tegen de mannen van RAS. Om 12 uur ontvangen de veteranen het 35+ team van Rijnsburgse Boys. Vervolgens hebben we om half 3 nog twee mooie wedstrijden op het affiche. De vrouwen spelen tegen SVC '08 en op veld 1 speelt uiteraard ons eerste elftal de belangrijke wedstrijd tegen HPSV. Meteen na het laatste fluitsignaal is er een DJ-set van Señor Bajo. En het avondeten? Ook dat zit wel snor. Bestel een heerlijk broodje hamburger voor maar €2,50. Graag tot zaterdag allemaal!


Dit weekend een vol programma

10 februari 20:30  Zaterdag 12 februari is de Kuil weer het toneel van een ouderwets gezellig middagje voetbal. Een fris zonnetje, een koud biertje, en een broodje hamburger speciaal voor maar €2,50! Dit zijn de wedstrijden. Om 11:30 speelt ons tweede elftal tegen Oliveo 4. Een half uur later, om 12:00 uur, ontvangen de veteranen op veld 2 de veteranen van SVC '08. De vrouwen beginnen om half 3 aan hun wedstrijd tegen SJZ. En dat is tevens het startsein voor ons vlaggenschip, dat de sterke buren van Graaf Willem op bezoek krijgt. Kom dus lekker op tijd en blijf lekker lang hangen. Tot zaterdag!


Zaterdag: Oliebollentoernooi

13 december 14:45  Deze zaterdag, 18 december, vindt ons jaarlijkse mixtoernooi weer plaats. Het KSD Marine oliebollentoernooi start om 11:00 uur. Het belooft weer een sportieve en gezellige dag te worden in de Kuil en in de kantine. We spelen met kleine teams (8 tegen 8), korte potjes, dus het wordt lekker lang borrelen na afloop. Voor het winnende team staan er 3 kannen bier klaar. Vertel het door aan al je teamgenoten en graag tot zaterdag allemaal!


John Peeters langer aan het roer bij VR1

10 december 10:45  Opnieuw legt de club een trainer langer vast. Het contract met John Peeters is met een jaar is verlengd. Peeters, bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van VR1, blijft nu tot in 2023 aan de club verbonden. De contractverlenging van de oefenmeester past in het plaatje van rust en duidelijkheid dat KSD Marine uitstraalt. Eerder al werd ook hoofdtrainer Henk Baggerman voor een extra seizoen vastgelegd. Peeters heeft in korte tijd zijn stempel gedrukt op het damesteam en laat ze op een aantrekkleijke wijze spelen. Dit seizoen staat het team keurig in het linkerrijtje en aan hogere ambities is geen gebrek. Een succesvolle samenwerking dus, die eigenlijk min of meer door het lot tot stand is gekomen. Peeters: "Na vele jaren verschillende clubs te hebben getraind in de regio, vroegen mijn dochters of ik bij de gezelligste club van Den Haag de Vrouwen 1 wilde trainen." Wij kunnen zijn dochters alleen maar gelijk geven en feliciteren John Peeters met de verlengde samenwerking.


Contract trainer Baggerman opnieuw verlengd

15 november 18:30  Onze club is zeer verheugd te kunnen meedelen dat het contract met trainer Henk Baggerman met een seizoen is verlengd. De ervaren oefenmeester staat hiermee dus tot en met het seizoen 2022-2023 voor de selectie. Baggerman trad vorig jaar in dienst bij onze club, in het door covid-19 verstoorde seizoen. Dit jaar is de selectie goed begonnen, met een keurige vijfde plek na zes wedstrijden. Het bestuur is dan ook zeer gelukkig met de contractverlenging. Met Baggerman aan het roer heeft de selectie dit jaar een flinke kwaliteitsimpuls gekregen. Een lijn die de club graag wil voortzetten. De gezelligheid van de club en het aanstekelijke enthousiasme van het eerste team maken de tevredenheid wederzijds. Dat KSD Marine al zo vroeg in het seizoen duidelijkheid kan bieden draagt ook bij aan het beeld van rust en tevredenheid binnen de club. Er is sprake van een solide samenwerking tussen staf, spelers en bestuur. Er is een mooi fundament gelegd waar de club op voort wil borduren. Wij feliciteren Henk Baggerman met de contractverlenging en wensen hem uiteraard veel plezier en succes toe.


Veel voetbal, muziek en buffet

28 oktober 14:00  Het belooft weer een heerlijke zaterdag te worden in De Kuil. Ons eerste elftal neemt het om 14:30 op tegen Hvv RAS. Om dezelfde tijd trappen de vrouwen af voor hun thuiswedstrijd tegen Meerburg. Het tweede elftal begint om 11:30 tegen DSO en ook de veteranen spelen thuis: om 12:00 uur tegen SVC. Volop voetbal dus en om het nog beter te maken is er na afloop muziek van Donny Ponsen. Tevens is er een Surinaams buffet voor slechts 5 euro per persoon. Graag tot zaterdag!


Ongeslagen reeks eindigt op Kastelenring

25 oktober 10:00  Na een ongeslagen reeks van vier wedstrijden gingen de mannen van Henk Baggerman naar het Leidschendamse SEV. Henk had om diverse redenen een paar omzettingen gedaan in het elftal. Na een kwartier spelen opende SEV de score. Deze ontstond simpelweg door het niet dekken van de tegenstander die geheel vrijstaand kon inkoppen voor de 1-0. Dit was tevens de ruststand. Na een kwartier in de tweede helft scoorde KSD Marine via Jacco Wevers met een schitterende uithaal.: 1-1 .KSD Marine bleef aandringen, ging steeds opportunistischer spelen en dan valt 'ie nog wel eens aan de andere kant. Eerst redde doelman Herman van Manen de inzet nog, maar in de rebound viel de bal voor de voeten van de spits van SEV die dankbaar de 2-1 binnentikte. Aan de derde goal van SEV, die ook via de rebound werd gescoord, hing een zweem van buitenspel. KSD zette nog eens aan en kreeg diverse kansen, maar de keeper van de thuisploeg had een bijzonder goeie dag. In de slotfase viel ook nog de 4-1. Een ietwat geflatteerde uitslag, maar de punten bleven overduidelijk op de Kastelenring in Leidschendam. Daarmee kwam de ongeslagen reeks van KSD Marine ten einde. Komende zaterdag treden de mannen van Baggerman thuis aan tegen RAS en zal er wat rechtgezet moeten worden. Aanvangstijd 14:30 uur, met na afloop muziek en Surinaams buffet.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!