HOME

Voorbereiding van start!

5 augustus 9:45  Ons eerste elftal is deze week begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De mannen van trainer Henk Baggerman zullen gedurende de oefencampagne diverse wedstrijden spelen. Hier volgt een overzicht: Zaterdag 13 augustus: KSD Marine - HPSV (14:30) Zaterdag 20 augustus: KSD Marine - PGS/VOGEL (14:30) Donderdag 25 augustus: Toernooi Quick Steps (20:00) Zaterdag 27 augustus: Toernooi Quick Steps (12:00) Ook wordt er uiteraard 'gebekerd' bij de start van het seizoen. KSD Marine is dit jaar in het bekertoernooi gekoppeld aan de volgende tegenstanders: Zaterdag 3 september: KSD Marine - Toofan (15:00) Zaterdag 10 september: Warmunda - KSD Marine (15:00) Zaterdag 17 september: KSD Marine - PGS/VOGEL (15:00) Tot slot dan nog de trainingen: die vinden plaats op dinsdag en donderdag om 19:30.


Volg KSD Marine op Instagram

1 augustus 9:00  Volg jij onze club al op Instagram? Voor nieuws en updates over ons eerste elftal kun je vanaf nu ook daar terecht: @vvksdmarine. En nu je toch op Insta bent, volg meteen ook ons vrouwen team: @ksd_marinevr1.


In memoriam: Raymond de Boer

30 juni 7:45  Ons bereikte het droevige bericht dat Raymond de Boer op 61- jarige leeftijd is overleden. Op 6 juli wordt teruggeblikt op het leven van Raymond, vanaf 14:00 uur in de aula van crematorium Eikelenburg te Rijswijk. Aansluitend is er gelegenheid om in het restaurant van het crematorium op informele wijze herinneringen op te halen. Bij KSD Marine was Raymond de laatste jaren een zeer gewaardeerd leider van het veteranenteam. De club wenst de familie veel sterkte toe met dit verlies. Raymond de Boer 1 april 1961 - 28 juni 2022


Club viert 90-jarig bestaan

8 juni 13:00  Komend weekend viert KSD Marine haar 90-jarig bestaan en de club nodigt bij deze leden, oud leden en sponsoren van harte uit om deze mijlpaal gezamenlijk te vieren. KSD werd opgericht op 1 mei 1931. In 2013 volgde de fusie met vv Marine, dat zelf weer dateert van 17 april 1946. Eigenlijk was het 90-jarig jubileum dus al in 2021, maar corona maakte festiviteiten helaas onmogelijk. Het feest kan nu gelukkig alsnog plaatsvinden en wel aanstaande zaterdag, 11 juni vanaf 16:00 uur. Locatie is uiteraard ons eigen knusse sportpark aan de Oude Waalsdorperweg. Het programma ziet er als volgt uit: 16:00 Inloop 17:00 Officiële programma 17:30 Buffet 20:00 Captain Midnight 23:00 Einde Heeft u zich nog niet aangemeld? Mail naar bestuur@ksdmarine.nl Graag tot zaterdag!


KSD Marine haalt ook Jorden Scherpenzeel

6 juni 11:30  Het voetbalseizoen zit er voor ons vlaggenschip op. Maar achter de schermen is het technisch hart druk bezig om de selectie voor komend seizoen verder te versterken. Vandaag maakt de club de nieuwste aanwinst bekend: Jorden Scherpenzeel. De 28-jarige verdediger, die er niet vies van is om te scoren, komt over van Kethel Spaland uit Schiedam. Eerder speelde Scherpenzeel voor HBSS (eveneens Schiedam) en kende hij een zeer succesvolle periode bij SVV (zo). Hier werd hij twee keer kampioen en dwong zijn team promotie naar de tweede klasse af. Met Jorden Scherpenzeel is alweer de zesde zomerse versterking in huis gehaald door KSD Marine. Eerder al werden Kenneth Drenth, Romano Charite, Mike en Wesley Perquin en Mitchel Pronk gepresenteerd. Bij deze heet de club Jorden hartelijk welkom en wensen wij hem veel succes!


Laatste speelronde. Komt allen!

1 juni 21:00  Aankomende zaterdag speelt ons eerste elftal de laatste wedstrijd van het seizoen. In een -naar verwachting- zonovergoten Kuil staat niets een heerlijk potje voetbal in de weg. Voor ons vlaggenschip althans. Want de mannen van Henk Baggerman kunnen al weken vrijuit voetballen. De keurige zesde plaats is stevig in handen en daar komt ook na zaterdagmiddag geen verandering meer in. Lekker spelen, heel blijven, genieten, en daarna werken naar komend seizoen is het devies. Hoe anders is dat voor onze bezoekers v.v. Haagse Hout. De bewoners van Vlamenburg zijn in een zinderende degradatiestrijd verwikkeld. Samen met Semper Altius en DVC wordt gestreden om 1 veilige plek. Haagse Hout heeft 17 punten. Semper en DVC beide 18. En als dat nog niet pikant genoeg is: Semper ontvangt in de laatste speelronde DVC. Haagse Hout zal dus moeten winnen en tegelijk hopen op een gelijkspel in Rijswijk. Een lastig parket, maar zeker niet onmogelijk. Het belooft hoe dan ook een spannende middag te worden. Grijpt Haagse Hout die laatste strohalm? Of gaan de mannen van Baggerman nog een laatste keer swingen? Aanvang 14:30. Na afloop zijn er heerlijke broodjes hamburger en saté. Graag tot dan!


Kenneth Drenth speelt komend seizoen bij KSD Marine

30 mei 10:30  De volgende versterking voor het nieuwe seizoen is bekend. Kenneth Drenth komt over van HDV. Met Drenth, die in het verleden ook voor Toofan speelde, haalt de club opnieuw een ervaren speler in huis die een doelpunt kan maken. Eerder al maakte de club bekend dat Romano Charite (ODB), Mike en Wesley Perquin (RAS) en Mitchel Pronk (SVC '08) komend seizoen deel uitmaken van de selectie van trainer Henk Baggerman. Langs deze weg wensen wij ook Kenneth Drenth van harte welkom bij onze club!


Romano Charite volgende versterking

13 mei 12:30  De transfercarrousel draait al enige tijd aan de Oude Waalsdorperweg. Een versterking van naam wordt nu aangekondigd. Want voor komend seizoen heeft onze club zich verzekerd van de diensten van Romano Charite. Hij komt over van ODB Met Charite haalt KSD Marine ervaring en scorend vermogen in huis. Eerder al maakte de club bekend dat komend seizoen Mike en Wesley Perquin van RAS en Mitchel Pronk van SVC '08 in de Kuil te bewonderen zullen zijn. Namens de club heten wij Romano van harte welkom!


Club haalt eerste versterkingen binnen

29 april 10:45  Dat trainer Henk Baggerman de boel heel aardig op de rit heeft bij onze club mag inmiddels bekend zijn. Het team kan onbevangen voetballend naar het einde van het seizoen werken, met nog een kans op de nacompetitie als smakelijk toetje. Achter de schermen is de club alweer volop bezig met komend seizoen. En de eerste versterkingen voor 2022-2023 zijn nu bevestigd. Van RAS komen Mike en Wesley Perquin over. De gebroeders speelden hiervoor ook bij VCS. Verder is in de persoon van Mitchel Pronk een nieuwe kracht gevonden. Pronk komt over van SVC ‘08. In de komende transferperiode verwacht de club nog een aantal nieuwkomers bekend te kunnen maken. Eerder werd al bekend dat de staf en selectie van het huidige seizoen nagenoeg intact zullen blijven. KSD Marine kan dus in alle rust, aangevuld met frisse energie, naar het nieuwe seizoen toewerken.


Vier de lente in de Kuil

23 maart 13:30  Ook komend weekend belooft het weer een heerlijke middag in de Kuil te worden. Stralend lenteweer met 4 zeer interessante wedstrijden op het affiche. Om half 12 beginnen we met KSD Marine 2 dat het tweede elftal van Haagse Hout ontvangt. Titelkandidaat Haagse Hout is koploper en is in een spannende strijd verwikkeld. Middenmoter KSD Marine liet twee weken geleden echter al zien dat het een andere titelkandidaat, RAS, ook over de knie kan leggen. Ook de veteranen van Wilhelmus zullen gebrand zijn op een overwinning, aangezien zij op dit moment tweede staan op de ranglijst. Om 12:00 mogen zij aantreden op veld 2 tegen onze veteranen. De laatste ontmoeting in december vorig jaar eindigde in een 3-1 overwinning voor de bezoekers uit Voorburg. Over spanning gesproken: ook bij de vrouwen staat er een kraker op het programma. Vanaf 14:30 nemen de dames het op tegen FC Oegstgeest. We spreken hier over de nummers 4 en 5 van de ranglijst. Op het hoofdmenu staat uiteraard de wedstrijd van het eerste elftal, dat eveneens om 14:30 aftrapt. Ons vlaggenschip lijkt samen met Vredenburch comfortabel het anker te hebben uitgegooid rond plek 5/6 in de competitie en kan daarmee zorgeloos en attractief voetballend het seizoen uitspelen. Of zit er nog een zonnige verrassing in de vorm van nacompetitievoetbal in het vat? Voor bezoeker Semper Altius staat er ook wat op het spel. De Rijswijkers kunnen zich bij winst loswrikken van de onderste regionen en zullen dus maar al te graag met drie punten uit de Kuil vertrekken. Genoeg te beleven dus en met het fraaie weer valt er sowieso genoeg te genieten. Kom zaterdag dus weer lekker vroeg en blijf lekker lang hangen. Tot dan!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!