HOME

15 oktober: vol programma

13 oktober 8:15  Als de weergoden het toelaten dan kunnen we 15 oktober weer ouderwets genieten van een middag voetbal en gezelligheid in de Kuil. Dat begint om 12:30 als ons tweede elftal probeert zijn ongeslagen status van dit seizoen te behouden. Aan bezoeker SVC '08 de taak om hier een stokje voor te steken. Om stipt 12 uur trappen de veteranen af voor hun wedstrijd tegen Klein Maar Dapper (KMD). De gasten uit Wateringen zijn flitsend aan het seizoen begonnen en KSD Marine kan de borst dus natmaken. Na een paar afgelaste wedstrijden hopen de vrouwen van KSD deze zaterdag ook weer eens te kunnen vlammen. Dat mag dan gebeuren tegen een goede bekende. De dames van VUC komen langs en dat leverde in september een scherpe bekerwedstrijd op waarin de bezoeksters uit Voorburg met 3-5 aan het langste eind trokken. Spanning lijkt dus gegarandeerd op veld 2 vanaf 15:00 uur. Maar het hoofdmenu wordt uiteraard geserveerd door ons eerste elftal. De mannen van Henk Baggerman zijn op zoek naar de eerste drie punten van het seizoen. Tegen het sterke Celeritas waren er complimenten en een verliespartij zoals vorige week tegen Graaf Willem kan gebeuren. Tegen S.V. Ommoord moet het echter gaan gebeuren. De gasten uit Rotterdam Oost hebben drie wedstrijden gespeeld en daarin evenveel punten gepakt. Dit gebeurde tegen Moerkapelle, dat afgaande op het doelsaldo na de eerste speelronden een lastig seizoen te wachten staat. Wij heten S.V. Ommoord en de andere bezoekers alvast van harte welkom aan de Oude Waalsdorperweg en wensen iedereen veel plezier.


Competitie in De Kuil!

29 september 15:15  Zaterdag spelen drie van onze teams hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen (competitie). Dat begint al om 11 uur als onze 18+ aantreedt tegen HBSS. Om half 3 ontvangt ons eerste elftal de nog onbekende tegenstander uit Moerkapelle. En een half uur later trappen de vrouwen op veld 2 af tegen REMO. Reden te meer voor extra gezelligheid en dat is er dan ook na de wedstrijd. Niemand minder dan Donny Ponsen verzorgt een optreden! Kom deze zaterdag dus lekker vroeg naar de Oude Waalsdorperweg en blijf lekker lang hangen. Het eten hoef je je ook geen zorgen over te maken, want we hebben heerlijke broodjes sate. Graag tot zaterdag!


Voorbereiding van start

5 augustus 9:45  Ons eerste elftal is deze week begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De mannen van trainer Henk Baggerman zullen gedurende de oefencampagne diverse wedstrijden spelen. Hier volgt een overzicht: Zaterdag 13 augustus: KSD Marine - HPSV (14:30) Zaterdag 20 augustus: KSD Marine - PGS/VOGEL (14:30) Donderdag 25 augustus: Toernooi Quick Steps (20:00) Zaterdag 27 augustus: Toernooi Quick Steps (12:00) Ook wordt er uiteraard 'gebekerd' bij de start van het seizoen. KSD Marine is dit jaar in het bekertoernooi gekoppeld aan de volgende tegenstanders: Zaterdag 3 september: KSD Marine - Toofan (15:00) Zaterdag 10 september: Warmunda - KSD Marine (15:00) Zaterdag 17 september: KSD Marine - PGS/VOGEL (15:00) Tot slot dan nog de trainingen: die vinden plaats op dinsdag en donderdag om 19:30.


Volg KSD Marine op Instagram

1 augustus 9:00  Volg jij onze club al op Instagram? Voor nieuws en updates over ons eerste elftal kun je vanaf nu ook daar terecht: @vvksdmarine. En nu je toch op Insta bent, volg meteen ook ons vrouwen team: @ksd_marinevr1.


In memoriam: Raymond de Boer

30 juni 7:45  Ons bereikte het droevige bericht dat Raymond de Boer op 61- jarige leeftijd is overleden. Op 6 juli wordt teruggeblikt op het leven van Raymond, vanaf 14:00 uur in de aula van crematorium Eikelenburg te Rijswijk. Aansluitend is er gelegenheid om in het restaurant van het crematorium op informele wijze herinneringen op te halen. Bij KSD Marine was Raymond de laatste jaren een zeer gewaardeerd leider van het veteranenteam. De club wenst de familie veel sterkte toe met dit verlies. Raymond de Boer 1 april 1961 - 28 juni 2022


Club viert 90-jarig bestaan

8 juni 13:00  Komend weekend viert KSD Marine haar 90-jarig bestaan en de club nodigt bij deze leden, oud leden en sponsoren van harte uit om deze mijlpaal gezamenlijk te vieren. KSD werd opgericht op 1 mei 1931. In 2013 volgde de fusie met vv Marine, dat zelf weer dateert van 17 april 1946. Eigenlijk was het 90-jarig jubileum dus al in 2021, maar corona maakte festiviteiten helaas onmogelijk. Het feest kan nu gelukkig alsnog plaatsvinden en wel aanstaande zaterdag, 11 juni vanaf 16:00 uur. Locatie is uiteraard ons eigen knusse sportpark aan de Oude Waalsdorperweg. Het programma ziet er als volgt uit: 16:00 Inloop 17:00 Officiële programma 17:30 Buffet 20:00 Captain Midnight 23:00 Einde Heeft u zich nog niet aangemeld? Mail naar bestuur@ksdmarine.nl Graag tot zaterdag!


KSD Marine haalt ook Jorden Scherpenzeel

6 juni 11:30  Het voetbalseizoen zit er voor ons vlaggenschip op. Maar achter de schermen is het technisch hart druk bezig om de selectie voor komend seizoen verder te versterken. Vandaag maakt de club de nieuwste aanwinst bekend: Jorden Scherpenzeel. De 28-jarige verdediger, die er niet vies van is om te scoren, komt over van Kethel Spaland uit Schiedam. Eerder speelde Scherpenzeel voor HBSS (eveneens Schiedam) en kende hij een zeer succesvolle periode bij SVV (zo). Hier werd hij twee keer kampioen en dwong zijn team promotie naar de tweede klasse af. Met Jorden Scherpenzeel is alweer de zesde zomerse versterking in huis gehaald door KSD Marine. Eerder al werden Kenneth Drenth, Romano Charite, Mike en Wesley Perquin en Mitchel Pronk gepresenteerd. Bij deze heet de club Jorden hartelijk welkom en wensen wij hem veel succes!


Laatste speelronde. Komt allen!

1 juni 21:00  Aankomende zaterdag speelt ons eerste elftal de laatste wedstrijd van het seizoen. In een -naar verwachting- zonovergoten Kuil staat niets een heerlijk potje voetbal in de weg. Voor ons vlaggenschip althans. Want de mannen van Henk Baggerman kunnen al weken vrijuit voetballen. De keurige zesde plaats is stevig in handen en daar komt ook na zaterdagmiddag geen verandering meer in. Lekker spelen, heel blijven, genieten, en daarna werken naar komend seizoen is het devies. Hoe anders is dat voor onze bezoekers v.v. Haagse Hout. De bewoners van Vlamenburg zijn in een zinderende degradatiestrijd verwikkeld. Samen met Semper Altius en DVC wordt gestreden om 1 veilige plek. Haagse Hout heeft 17 punten. Semper en DVC beide 18. En als dat nog niet pikant genoeg is: Semper ontvangt in de laatste speelronde DVC. Haagse Hout zal dus moeten winnen en tegelijk hopen op een gelijkspel in Rijswijk. Een lastig parket, maar zeker niet onmogelijk. Het belooft hoe dan ook een spannende middag te worden. Grijpt Haagse Hout die laatste strohalm? Of gaan de mannen van Baggerman nog een laatste keer swingen? Aanvang 14:30. Na afloop zijn er heerlijke broodjes hamburger en saté. Graag tot dan!


Kenneth Drenth speelt komend seizoen bij KSD Marine

30 mei 10:30  De volgende versterking voor het nieuwe seizoen is bekend. Kenneth Drenth komt over van HDV. Met Drenth, die in het verleden ook voor Toofan speelde, haalt de club opnieuw een ervaren speler in huis die een doelpunt kan maken. Eerder al maakte de club bekend dat Romano Charite (ODB), Mike en Wesley Perquin (RAS) en Mitchel Pronk (SVC '08) komend seizoen deel uitmaken van de selectie van trainer Henk Baggerman. Langs deze weg wensen wij ook Kenneth Drenth van harte welkom bij onze club!


Romano Charite volgende versterking

13 mei 12:30  De transfercarrousel draait al enige tijd aan de Oude Waalsdorperweg. Een versterking van naam wordt nu aangekondigd. Want voor komend seizoen heeft onze club zich verzekerd van de diensten van Romano Charite. Hij komt over van ODB Met Charite haalt KSD Marine ervaring en scorend vermogen in huis. Eerder al maakte de club bekend dat komend seizoen Mike en Wesley Perquin van RAS en Mitchel Pronk van SVC '08 in de Kuil te bewonderen zullen zijn. Namens de club heten wij Romano van harte welkom!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!