HOME

Contract trainer Baggerman opnieuw verlengd

15 november 18:30  Onze club is zeer verheugd te kunnen meedelen dat het contract met trainer Henk Baggerman met een seizoen is verlengd. De ervaren oefenmeester staat hiermee dus tot en met het seizoen 2022-2023 voor de selectie. Baggerman trad vorig jaar in dienst bij onze club, in het door covid-19 verstoorde seizoen. Dit jaar is de selectie goed begonnen, met een keurige vijfde plek na zes wedstrijden. Het bestuur is dan ook zeer gelukkig met de contractverlenging. Met Baggerman aan het roer heeft de selectie dit jaar een flinke kwaliteitsimpuls gekregen. Een lijn die de club graag wil voortzetten. De gezelligheid van de club en het aanstekelijke enthousiasme van het eerste team maken de tevredenheid wederzijds. Dat KSD Marine al zo vroeg in het seizoen duidelijkheid kan bieden draagt ook bij aan het beeld van rust en tevredenheid binnen de club. Er is sprake van een solide samenwerking tussen staf, spelers en bestuur. Er is een mooi fundament gelegd waar de club op voort wil borduren. Wij feliciteren Henk Baggerman met de contractverlenging en wensen hem uiteraard veel plezier en succes toe.


Veel voetbal, muziek en buffet

28 oktober 14:00  Het belooft weer een heerlijke zaterdag te worden in De Kuil. Ons eerste elftal neemt het om 14:30 op tegen Hvv RAS. Om dezelfde tijd trappen de vrouwen af voor hun thuiswedstrijd tegen Meerburg. Het tweede elftal begint om 11:30 tegen DSO en ook de veteranen spelen thuis: om 12:00 uur tegen SVC. Volop voetbal dus en om het nog beter te maken is er na afloop muziek van Donny Ponsen. Tevens is er een Surinaams buffet voor slechts 5 euro per persoon. Graag tot zaterdag!


Ongeslagen reeks eindigt op Kastelenring

25 oktober 10:00  Na een ongeslagen reeks van vier wedstrijden gingen de mannen van Henk Baggerman naar het Leidschendamse SEV. Henk had om diverse redenen een paar omzettingen gedaan in het elftal. Na een kwartier spelen opende SEV de score. Deze ontstond simpelweg door het niet dekken van de tegenstander die geheel vrijstaand kon inkoppen voor de 1-0. Dit was tevens de ruststand. Na een kwartier in de tweede helft scoorde KSD Marine via Jacco Wevers met een schitterende uithaal.: 1-1 .KSD Marine bleef aandringen, ging steeds opportunistischer spelen en dan valt 'ie nog wel eens aan de andere kant. Eerst redde doelman Herman van Manen de inzet nog, maar in de rebound viel de bal voor de voeten van de spits van SEV die dankbaar de 2-1 binnentikte. Aan de derde goal van SEV, die ook via de rebound werd gescoord, hing een zweem van buitenspel. KSD zette nog eens aan en kreeg diverse kansen, maar de keeper van de thuisploeg had een bijzonder goeie dag. In de slotfase viel ook nog de 4-1. Een ietwat geflatteerde uitslag, maar de punten bleven overduidelijk op de Kastelenring in Leidschendam. Daarmee kwam de ongeslagen reeks van KSD Marine ten einde. Komende zaterdag treden de mannen van Baggerman thuis aan tegen RAS en zal er wat rechtgezet moeten worden. Aanvangstijd 14:30 uur, met na afloop muziek en Surinaams buffet.


KSD Marine bindt ook REMO aan zegekar

17 oktober 11:45  Nadat verleden week Semper Altius vrij gemakkelijk opzij werd gezet, waarbij de mannen van Henk Baggerman verzuimden in het eerste en laatste kwartier de uitslag verder uit te bouwen, kwam deze zaterdag REMO op bezoek in de Kuil. Door de kenners vooraf gezien als een tegenstander van een ander kaliber. Echter, binnen twee minuten stond KSD Marine al op een 1-0 voorsprong. Goed voorbereidend werk van Jacco Wevers werd op waarde geschat door Roan van Baaren. Er volgden nog meer kansen voor de thuisploeg, maar er leek iets van gemakzucht in de ploeg te sluipen. Door onoplettendheid in de verdediging maakte REMO zelfs 1-1. Mitchel Kranenburg zorgde voor rust nog wel voor de 2-1 voorsprong voor KSD Marine. Na rust was opnieuw Mitchel Kranenburg trefzeker. KSD Marine liep daarna snel uit naar 4-1 (Jacco Wevers), 5-1 (Kia Sharif) en 6-1 door Brian Bloemink. Een klinkende zege in een zeer sportieve wedstrijd met een goed leidende scheidsrechter. Volgende week wacht een nieuwe proef voor KSD Marine, wanneer het op bezoek gaat bij SEV. Zal het team van Baggerman de ongeslagen status kunnen vasthouden? Kom allemaal kijken op 23 oktober om 14:30 uur op de Kastelenring in Leidschendam.


KSD Marine wint ook van Haagse Hout

8 oktober 17:15  Voor de tweede speelronde in de competitie ging de equipe van trainer Henk Baggerman op bezoek bij buurman Haagse Hout, dat toch op het laatste moment een elftal op de been kon brengen. Na een veel te slap begin van KSD Marine kwam de tegenstander verrassend op een 1-0 voorsprong. KSD Marine werd op tijd wakker wat resulteerde in een aantal zeer goede kansen. De 1-1 kon ook niet uitblijven, Roan kon de gelijkmaker op zijn naam schrijven. Na rust zocht KSD Marine continu het doel op van Haagse hout, maar de keeper stond regelmatig op de goede plek. Uiteindelijk kwamen daar toch de 1-2 en de 1-3, op naam van Mitchell en Kia. Zo hebben de mannen van Baggerman 6 punten uit 2 wedstrijden. Zaterdag wacht Semper Altius. Lukt het KSD Marine wederom om de volle buit naar zich toe te trekken?


Nagenieten van afgelopen zaterdag

27 september 10:45  Een knappe zege, een heerlijke nazomerzon en gezellig druk terras: ook voor KSD Marine is de competitie eindelijk weer begonnen. Het AD was erbij en schreef de volgende mooie woorden over onze club: "Een bezoek aan De Kuil moet je bewaren voor speciale gelegenheden. Zoals wanneer het plaatselijke voetbal zich weer in volledigheid op gang trekt. De Kuil, verborgen parel aan de Oude Waalsdorperweg. De Kuil, tot leven gewekte brochure van Center Parcs, waar nog nooit iemand van kunstgras heeft gehoord. De Kuil, waar vakman Henk Baggerman trainer is, en die weet de zaken puntig te verwoorden. Baggerman: ,,Eindelijk is het lange wachten voorbij.” De Kuil, waar ze als geen ander snappen dat heuglijke gebeurtenissen na afloop maar op één manier gevierd kunnen worden: door het boeken van zanger Ronnie Ronaldo met zijn gouden microfoon. De Kuil, waar met trots de weekaanbieding op de deur van de wc hangt: saté met brood voor 3 euro. De Kuil, met de trap die naar het veld leidt, die de trap in De Koel doet verbleken. Een afdaling met meer allure voor het duel in de zaterdag vierde klasse E tussen KSD-Marine en KRSV Vredenburch is niet mogelijk. De herfst mag al zijn begonnen, toch heeft alles iets van een nieuwe lente. En dan is geluk heel gewoon. Waarbij het verheugende is dat dit pakweg in de eerste klasse A ook het geval is. Al weet je dat natuurlijk pas zeker als je het met eigen ogen ziet."


Competitiestart met muziek!

23 september 6:30  Aankomende zaterdag, 25 september, begint de competitie weer. De club laat dat natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en het wordt dan ook een feestelijke seizoensouverture. Als voorprogramma speelt het 2e tegen de reserves van Wilhelmus (za.). Deze wedstrijd begint om 11:30. Op het veld ernaast trappen de veteranen om 12:00 uur af en ook zij treffen Wilhelmus. Hoofdmenu is uiteraard de thuiswedstrijd van ons eerste elftal. Het team van trainer Henk Baggerman treedt om 14:30 aan tegen Vredenburch. Het belooft een heerlijke middag te worden op ons terras. En om het nog wat aangenamer te maken zal er ook voor muziek worden gezorgd door niemand minder dan Ronnie Ronaldo. Kom dus lekker langs en blijf lekker lang hangen. Tot zaterdag!


Deze zaterdag: Vol programma in de beker

16 september 11:15  Deze zaterdag staat er een vol speelprogramma op het menu. Vier bekerwedstrijden in de ochtend en middag. Hier is het schema: 11:00 KSD-Marine 2 - Valken'68 4 11:30 KSD-Marine 35+1 - Duindorp sv 35+1 14:30 KSD-Marine VR1 - HPSV VR1 14:30 KSD-Marine 1 - WDS 1 Een lekkere dag voetbal in De Kuil dus, met hopelijk nog wat stralen nazomerzon. Kom gezellig langs!


1e bekerronde gaat van start!

3 september 12:45  Morgen, zaterdag 4 september, speelt ons eerste elftal haar eerste officiële thuiswedstrijd van het seizoen. Wij ontvangen dan Excelsior uit Rotterdam. Het belooft weer een heerlijke middag in 'de Kuil' te worden. Kom dus allemaal langs om te genieten van een lekkere pot voetbal en die ouderwetse KSD Marine gezelligheid op ons terras. De aftrap is om 14:30 uur en de wedstrijd staat onder leiding van M. Fraenk. Geen zin om tot half 3 te wachten? Om 11:30 uur trappen onze veteranen al af voor hun wedstrijd tegen Woubrugge 35+1. Wees verzekerd van een lekker plaatsje in de zon en kom op tijd!


Feestelijke seizoensopening

10 augustus 16:30  Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen organiseert onze club weer haar gezellige thuistoernooi. De wedstrijden worden aanstaande donderdag en zaterdag, 12 en 14 augustus, gespeeld. Deelnemende teams zijn naast KSD Marine: Vredenburch en de O23 teams van Forum Sport en Wilhelmus. Op donderdag worden de eerste twee wedstrijden om 19:45 uur gespeeld. Op zaterdag vindt de finaleronde plaats en de aftrap daarvan is om 14:00 uur. Na afloop van de finale op zaterdag is er aansluitend een feestelijke seizoensopening met hapjes, drankjes en muziek van Donny Ponsen! Een aansprekend deelnemersveld, volop zon en die vertrouwde KSD Marine gezelligheid na afloop. Kom dus allemaal kijken!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!