DRANK GEBRUIK - v.v. KSD Marine

DRANK GEBRUIK

Regelmatig bestaat er nog verwarring over de KNVB-regels m.b.t. drank, langs de lijn en op het terras. De regels zijn duidelijk : vanuit de kantine mogen geen alcoholische dranken worden meegenomen, tenzij deze in karton of plastic zijn uitgeschonken. Buiten het afgescheiden terras mag geen alcohol worden meegenomen. Non-alcoholische dranken in plastic of karton zijn langs het veld wel toegestaan.
Om boetes of punten in mindering te voorkomen, zal er tijdens de thuiswedstrijden van KSD-Marine dus alleen drank in plastic bekers worden verkocht. We gaan er van uit dat alle leden hiervoor begrip tonen.

De tekst hierover in het KNVB bewaarnummer :

- Bij alle wedstrijden mogen buiten het clubgebouw (kantine e.d.) noch dranken worden verkocht, noch worden meegenomen, met uitzondering van non-alcoholische dranken, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers. Tevens is het nuttigen van non-alcoholische dranken in kunststof flesjes (bv. AA-Drink, Cola) buiten het clubgebouw ook toegestaan. Dranken in glas en blik zijn dus niet toegestaan.
- Indien de vereniging beschikt over een aan de kantine grenzend, afgebakend terras, mogen op dit terras alcoholische dranken worden geschonken/genuttigd, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!