Ongeslagen reeks eindigt op Kastelenring

25 oktober 2021 10:00


Na een ongeslagen reeks van vier wedstrijden gingen de mannen van Henk Baggerman naar het Leidschendamse SEV.

Henk had om diverse redenen een paar omzettingen gedaan in het elftal. Na een kwartier spelen opende SEV de score. Deze ontstond simpelweg door het niet dekken van de tegenstander die geheel vrijstaand kon inkoppen voor de 1-0. Dit was tevens de ruststand.

Na een kwartier in de tweede helft scoorde KSD Marine via Jacco Wevers met een schitterende uithaal.: 1-1 .KSD Marine bleef aandringen, ging steeds opportunistischer spelen en dan valt 'ie nog wel eens aan de andere kant. Eerst redde doelman Herman van Manen de inzet nog, maar in de rebound viel de bal voor de voeten van de spits van SEV die dankbaar de 2-1 binnentikte.

Aan de derde goal van SEV, die ook via de rebound werd gescoord, hing een zweem van buitenspel. KSD zette nog eens aan en kreeg diverse kansen, maar de keeper van de thuisploeg had een bijzonder goeie dag.

In de slotfase viel ook nog de 4-1. Een ietwat geflatteerde uitslag, maar de punten bleven overduidelijk op de Kastelenring in Leidschendam. Daarmee kwam de ongeslagen reeks van KSD Marine ten einde.

Komende zaterdag treden de mannen van Baggerman thuis aan tegen RAS en zal er wat rechtgezet moeten worden. Aanvangstijd 14:30 uur, met na afloop muziek en Surinaams buffet.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!