Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag KSD-Marine VR1 vs DoCoS VR3 30-11-2019

5 december 2019 17:15

Het was weer vroeg voor alle dames...09:00 verzamelen....de dames waren nog half aan het slapen maar gelukkig begon het feest in de kleedkamer....de kerst melodieën die uit de box kwamen schudden ons wakker. Hup snel omkleden en swingend het veld op. Eenmaal op het veld begon de strijd voor de winst. Aanvallen gingen over en weer. Na goed samen spel kwam daar de 1-0. Jammer genoeg kreeg Docos een vrije trap vanaf de 16 die hard in het doel belandde....1-1. Gelukkig was daar het fluit signaal voor de rust. In de kleedkamer alles goed bespreken wat kan beter maar vooral wat gaat er goed. Met opgeheven hoofd gaan we van start aan de 2de helft.. de 2de helft gaat wat moeizamer en de eerste 20 minuten staan we ook meer te verdedigen dan dat we kunnen aanvallen. Maar gelukkig houdt de verdediging het doel schoon waardoor we uiteindelijk toch nog kunnen uitbreken en de aanval in kunnen zetten. Nu krijgen wij een vrije trap vanaf ongeveer 20 meter van het doel. Daar komt onze pitbull Kim aan in de hoop hem zo erdoor te crossen.( in gedachten haar weddenschap met Denise). Jammer hij zit er net niet in maar ze krijgt een 2de kans en ja hoor die vliegt er hoppa in. 2-1!!!!!!!!!!. De dames waren nog aan het feesten toen Docos na mooi combinatie spel een beetje mazzel ( was de bal nou wel over de achterlijn of niet) de 2-2 binnen schiet. Maar KSD laat zich niet kennen en strijden tot het eindsignaal!!! Het middenveld en de voorhoede werken goed samen combineren goed waardoor we snel de 3-2 binnen schieten. En wat voor een..een pracht doelpunt binnenkant latje zo over de lijn. De sfeer op het veld werd wat grimmiger maar we laten ons niet kennen nu door vechten tot het eind signaal. En daar was hij eindelijk!!!! 3de winst van dit seizoen en er weer 1 waar we stuk voor stuk hebben geknokt. Volgende week ons laatste competitie wedstrijd voordat de winterstop begint....die gaan we uiteraard winnend afsluiten.