Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

KSD Marine wint de topper tegen Vredenburch

14 oktober 2018 11:45

Voorafgaand werd de wedstrijd van vandaag bestempeld als topper, waarbij vermeld werd dat "laagvlieger" KSD het niet zou redden vandaag. Werk aan de winkel dus voor trainer Roel Zandbergen om het tegendeel te bewijzen. Zandbergen die pas laat bij de club is gekomen heeft ondanks deze moeilijke start toch een aardig elftal op de been weten te krijgen dat met de week beter gaat voetballen. Het elftal is de laatste jaren niet meer gewend aan pittige trainingen en dat is nu goed te merken, kleine pijntjes en blessures maar ondanks dat staan de jongens er en laten iedere week opnieuw de toeschouwers weer genieten.
Zo ook vandaag, al in de 2e minuut was het Nicky Goedkoop die de ploeg op voorsprong zette en eigenlijk domineerde KSD Marine de gehele 1ste helft. In de 33e minuut een goede voorzet van Nicky Goedkoop op Mitchell Kranenburg die beheerst de 2-0 intikte. Dit was ook de ruststand.
In de 2e helft was het de mentale weerbaarheid van KSD Marine dat zegevierde ondanks het aandringen van Vredenburch die af en toe een kansje kon creƫren. Hierbij ook complimenten voor doelman Kevin Rombouts die vandaag met een aantal knappe reddingen zijn doel schoon wist te houden. De kleine selectie van trainer Zandbergen heeft vandaag laten zien dat zij er ondanks alle pijntjes voor elkaar staan en strijden. De grootste kans in de 2e helft was tegen het eind van de wedstrijd nog voor Nicky Goedkoop, helaas verdween zijn schot net naast het doel.
Al met al weer een mooie zaterdag voor de club, ook na de wedstrijd bleef het, dankzij het prachtige weer, nog lang gezellig en vierde de ploeg samen met de vele toeschouwers de overwinning van vandaag. Aanstaande zaterdag speelt de ploeg van Roel Zandbergen een uitwedstrijd bij Oliveo, om 15.00 uur zal er worden afgetrapt op Sportpark De Groene Wijdte.