Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

KSd Marine wint van DVC

9 oktober 2018 12:15

Afgelopen zaterdag weer een heerlijke voetbalmiddag, stralend weer en een wedstrijd tegen een van de hekkensluiters, dat beloofde vooraf een mooie dag te gaan worden. Echter, zo sterk als de ploeg van trainer Zandbergen in de voorgaande wedstrijden begon, zo slecht was nu de start en de ploeg kon na 6 minuten al tegen een achterstand aankijken. Er moet wel vermeld worden dat er vandaag 5 spelers vanwege blessures niet mee konden doen en de verschillende posities door anderen moesten worden ingevuld. Al naar gelang de wedstrijd kwam Ksd Marine wat meer in de wedstrijd en scoorde Nicky Goedkoop na een half uur spelen de gelijkmaker. Gezien de kansen terecht want het had al 1-4 kunnen staan als de kansen benut hadden geworden. Vlak voor de rust een doelpunt van Ronald Koene en ook kwam DVC met 10 man te staan.
Ksd Marine herpakte zich in de 2e helft en waren 20 minuten lang de overheersende ploeg.In deze 20 minuten scoorde Mitchell Kranenburg 2x vanuit een penalty en gaf de assist voor een eigen doelpunt van DVC en zette de stand op 1-5. Hierna zakte de ploeg weer terug en werden kansen niet meer benut en kon DVC zelfs terugkomen tot 3-5.
Al met al een slechte wedstrijd met gelukkig wel een positief resultaat. Aankomende zaterdag zal de ploeg uit een ander vaatje moeten tappen, dan komt Vredenburch op bezoek en zal iedereen scherper het veld in moeten en de kansen benutten als die zich voordoen. om 14.30 uur zal er worden afgetrapt op Sportpark Militaire Sportterreinen.