Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

KSD Marine onverdiend onderuit tegen SEV

2 oktober 2018 11:00

Afgelopen zaterdag was alles aanwezig voor een mooie voetbalmiddag. Prachtig weer, een mooie grasmat en een thuisploeg die iedere week stappen maakt. KSD Marine stapte weer vol vertrouwen het veld in en deed de eerste helft niet onder voor de, volgens sommige, kampioenskandidaat. Vanaf minuut 1 werd er aangevallen en op zoek gegaan naar de openingstreffer en in de 32e minuut was het raak door een mooi doelpunt van Wesley Kila. Terwijl de toeschouwers nog aan het juichen waren lag de bal er aan de andere kant in door onoplettendheid van de KSD keeper. 6 minuten later een vrije trap voor SEV die werd ingeschoten. Met een 1-2 achterstand werd de kleedkamer opgezocht.
Na de thee zagen de toeschouwers 2 aanvallende ploegen die allebei op zoek waren naar meer. KSD bleef op zoek naar de gelijkmaker ondanks heel vervellend gedrag van de tegenstander, zeuren tegen de scheidsrechter en constant vragen om kaarten, heel vervelend terwijl zij zelf de nodige overtredingen begingen. Gelukkig herstelde de KSD keeper zich de 2e helft en wist zijn doel schoon te houden. Complimenten vandaag voor de verdediging, waar in de 1ste helft alleen maar lange ballen naar voren werden geschoten werd er nu op aangeven van de trainer in de 2e helft rustig de mannen op het middenveld aangespeeld waardoor er een betere opbouw ontstond. Het geluk dat vorige week in de laatste minuten voor de overwinning zorgde bleef vandaag helaas uit waardoor de punten meegingen naar SEV. Al met al weer een goede wedstrijd van de ploeg van trainer Roel Zandbergen, aanstaande zaterdag gaat hij met zijn ploeg op bezoek bij DVC alwaar om 14.30 uur zal worden afgetrapt.