Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

KSD Marine wint ruim van Leidsche Boys

29 september 2014 15:30

KSD Marine moest in zijn vierde wedstrijd thuis aantreden tegen het laag geklasseerde Leidsche Boys. De ploeg uit Leiden had uit 3 wedstrijden nog geen punt behaald. Beste man aan de kant van Leidsche Boys is al weken de keeper.

KSD Marine had na 10 minuten al op voorsprong moeten komen. Maar gelukkig was het in de 23ste minuut wel raak. Jake Smart  rond een mooie aanval eindelijk af. Na deze treffer duurde het bijna een kwartier voordat het volgende doelpunt werd gemaakt door KSD Marine. In de 35ste minuut maakte Dave Hooymans de 2-0. Er was maar 1 ploeg die voetbalde en dat was KSD Marine. Leidsche Boys had weinig in te brengen tegen het veld spel van KSD Marine. In de 39ste minuut was het Jeffrey Vink, met een prachtige omhaal, die de 3-0 maakte. Met deze stand gingen beide ploegen rusten.

Ook na rust was het KSD Marine met het beste veldspel, maar door concentratie verlies was het Leidsche Boys die uit het niets de 3-1 kan maken. Gelukkig werd het daarna weer opgepakt en liep KSD Marine uit naar een 5-1 overwinning.  Joshua Smart en Wesley Kila maakte de 4-1 en 5-1. Ook in de wedstrijd had het score verloop veel hoger moeten zijn. Maar KSD Marine is weer op de goede weg met goed positie spel. Volgende week staat Hazerwoudse Boys op het programma. De ploeg uit Hazerswoude wist alle 4 de wedstrijden te winnen. Dus in deze wedstrijd kan KSD Marine laten zien dat ze mee willen doen om de bovenste plaatsen.

Opstelling KSD Marine:  Kevin Rombouts, Mark Elshout, Brian Koster, Mitchell Kranenburg, Jeffrey Vink, Kerwin Zwartepoorte (Mike Roos), Jake Smart (Wesley Kila), Josh Smart, Remy Kant, Randy Batenburg