Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Nederlaagserie KSD-Marine

9 februari 2014 16:15

Afgelopen dinsdag stond de 2e wedstrijd in de Waalsdorpervlakte nederlaagserie op het programma voor KSD/Marine. Tegenstander was Erasmus.

De wedstrijd moest door weersomstandigheden verplaatst worden naar het complex van Erasmus. KSD/Marine speelde weer als vanouds. Compact en druk geven op het juiste moment.  KSD/Marine kwam snel op voorsprong door middel van een strafschop, deze werd ingeschoten door Brian Koster. Daarna verslapte KSD/Marine een beetje. Erasmus kwam hierdoor op gelijke hoogte. Onnodige overtreding rand 16 meter.  Gelukkig komt Randy Batenburg weer langzaam terug van zijn blessure. Hij schoot de 1-2 binnen. Met deze stand werd ook de rust bereikt. Direct na rust kreeg KSD/Marine genoeg kansen om de voorsprong te vergroten maar helaas werd dit niet gedaan. Erasmus maakte de 2-2 uit een corner. Hierna was KSD/Marine beter maar kon de kansen niet benutten. Eindstand was dan ook 2-2. Fred van de Luitgaarden kon tevreden zijn over deze wedstrijd.
Komende zaterdag staat het restant van de wedstrijd tegen Loosduinen op het programma. De tussenstand was 1-1. Als KSD/Marine dezelfde beleving en passie van afgelopen zaterdag weer op kan brengen dan maken ze een goede kans tegen Loosduinen.