KSD Marine start de competitie met overwinning

Datum

22 september 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

De eerste competitiewedstrijd van KSD Marine onder leiding van de nieuw gekomen trainer Roel Zandbergen is geeindigd in een overwinning. Na een korte inwerkperiode is het nog steeds zoeken naar de juiste spelers op de juiste posities, maar vandaag stond het redelijk. KSD Marine begon vol vertrouwen aan de wedstrijd en domineerde de eerste helft, dit leverde een voorsprong op dankzij een doelpunt van Mike Wolswijk in de 25ste minuut. Tot aan de rust bleef KSD Marine op zoek om de score uit te breiden maar dit lukte niet en met een 0-1 voorsprong werd de kleedkamer opgezocht.
Na de thee kon de ploeg van trainer Zandbergen direct weer verder op voorsprong komen maar het schot werd rakelings voor het doel geschoten. FC Zoetermeer kwam wat meer terug in de wedstrijd en KSD Marine zakte wat in. In 10 minuten tijd leek de wedstrijd uit handen gegeven te worden, FC Zoetermeer scoorde 2x en probeerde KSD Marine uit hun spel te halen door provocaties. Trainer Zandbergen wist Mitchell Kranenburg te bereiken die ervoor zorgde dat de ploeg weer ging voetballen door ze op sleeptouw te nemen en dat lukte. De gelijkmaker kwam op naam van Stanley Gerritse en de bevrijdende 3de treffer werd door Mitchell Kranenburg vlak voor tijd gemaakt.

Deze wedstrijd is gewonnen op inzet en veerkracht en biedt perspectief voor de komende wedstrijden.

Aankomende zaterdag is de eerste thuiswedstijd, KSD Marine zal dan om 14.30 uur aftrappen tegen SEV op Sportpark Militaire Sportterreinen. Na afloop van de wedstrijd is er een buffet en zal de muzikale omlijsting worden verzorgd door Francois Pieters en Dj Bronxs!