Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

KSD Marine bindt ook REMO aan zegekar

17 oktober 2021 11:45

Nadat verleden week Semper Altius vrij gemakkelijk opzij werd gezet, waarbij de mannen van Henk Baggerman verzuimden in het eerste en laatste kwartier de uitslag verder uit te bouwen, kwam deze zaterdag REMO op bezoek in de Kuil. Door de kenners vooraf gezien als een tegenstander van een ander kaliber.

Echter, binnen twee minuten stond KSD Marine al op een 1-0 voorsprong. Goed voorbereidend werk van Jacco Wevers werd op waarde geschat door Roan van Baaren. Er volgden nog meer kansen voor de thuisploeg, maar er leek iets van gemakzucht in de ploeg te sluipen. Door onoplettendheid in de verdediging maakte REMO zelfs 1-1. Mitchel Kranenburg zorgde voor rust nog wel voor de 2-1 voorsprong voor KSD Marine.

Na rust was opnieuw Mitchel Kranenburg trefzeker. KSD Marine liep daarna snel uit naar 4-1 (Jacco Wevers), 5-1 (Kia Sharif) en 6-1 door Brian Bloemink.

Een klinkende zege in een zeer sportieve wedstrijd met een goed leidende scheidsrechter. Volgende week wacht een nieuwe proef voor KSD Marine, wanneer het op bezoek gaat bij SEV. Zal het team van Baggerman de ongeslagen status kunnen vasthouden? Kom allemaal kijken op 23 oktober om 14:30 uur op de Kastelenring in Leidschendam.