Nagenieten van afgelopen zaterdag - v.v. KSD Marine

Nagenieten van afgelopen zaterdag

27 september 2021 10:45


Een knappe zege, een heerlijke nazomerzon en gezellig druk terras: ook voor KSD Marine is de competitie eindelijk weer begonnen. Het AD was erbij en schreef de volgende mooie woorden over onze club:

"Een bezoek aan De Kuil moet je bewaren voor speciale gelegenheden. Zoals wanneer het plaatselijke voetbal zich weer in volledigheid op gang trekt. De Kuil, verborgen parel aan de Oude Waalsdorperweg. De Kuil, tot leven gewekte brochure van Center Parcs, waar nog nooit iemand van kunstgras heeft gehoord. De Kuil, waar vakman Henk Baggerman trainer is, en die weet de zaken puntig te verwoorden. Baggerman: ,,Eindelijk is het lange wachten voorbij.”

De Kuil, waar ze als geen ander snappen dat heuglijke gebeurtenissen na afloop maar op één manier gevierd kunnen worden: door het boeken van zanger Ronnie Ronaldo met zijn gouden microfoon. De Kuil, waar met trots de weekaanbieding op de deur van de wc hangt: saté met brood voor 3 euro. De Kuil, met de trap die naar het veld leidt, die de trap in De Koel doet verbleken. Een afdaling met meer allure voor het duel in de zaterdag vierde klasse E tussen KSD-Marine en KRSV Vredenburch is niet mogelijk. De herfst mag al zijn begonnen, toch heeft alles iets van een nieuwe lente. En dan is geluk heel gewoon. Waarbij het verheugende is dat dit pakweg in de eerste klasse A ook het geval is. Al weet je dat natuurlijk pas zeker als je het met eigen ogen ziet."

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!