Opnieuw doelpuntenregen dames

15 september 2020 8:00


De neutrale toeschouwer lijkt op voorhand al winnaar bij een wedstrijd van de vrouwen van KSD Marine. Na de doelpuntrijke zege van vorige week was het afgelopen weekend wederom raak. Nu echter met een verliesbeurt als eindresultaat.

Van een domper is echter geen sprake. Het ongeslagen Schipluiden kwam op bezoek voor de laatste bekerwedstrijd in de poule. Het werd een uiterst vermakelijk duel.

KSD Marine begon met veel nieuwe speelsters aan de wedstrijd en dat vertaalde zich in stroef samenspel. Misschien speelden hier en daar ook de zenuwen een rol. Ook moesten Richelle en Jill allebei een helft op doel, ter vervanging van de geblesseerde vaste keepster.

Ondanks alle veranderingen begon KSD Marine vol goede moed aan de wedstrijd en dat resulteerde al snel in de 1-0. Via een voorzet van Melody scoorde Mandy Janse. Even later werd het zelfs 2-0, toen een voorzet van rechtsbuiten Denise door Lotte werd afgerond.

Maar al snel maakte Schipluiden haar ongeslagen status waar. De 2-1 werd gemaakt en vlak voor de pauze werd het zelfs 2-2, wat tevens de ruststand was.

In de tweede helft schakelde Schipluiden een tandje bij terwijl het spel van KSD Marine juist rommeliger werd. De bezoekers liepen in deze fase dan ook uit naar een 2-5 voorsprong.

Net als vorige week liet KSD Marine echter zien over veerkracht te beschikken. Lotte scoorde haar fraaie tweede treffer van de middag en maakte er 3-5 van. De wedstrijd golfde op en neer met kansen aan beide zijden. Toch was het wederom KSD Marine dat opnieuw het doel vond. Mandy Janse gaf de voorzet die door Richelle via onderkant lat werd binnengekopt: 4-5. Zou het dan toch nog kunnen?

KSD Marine ging op zoek naar de gelijkmaker, gaf daardoor verdedigend meer ruimte weg en kreeg in de slotminuten het deksel op de neus. 4-6 is de eindstand, maar de dames kunnen tevreden zijn over de prestatie tegen een sterke tegenstander.

Aankomende zaterdag, om 14:30, begint de competitie voor KSD Marine Vrouwen 1 met een thuiswedstrijd tegen DSVP. Doelpunten lijken verzekerd!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!