Facebook Toestaan Niet toestaan

Doelpuntrijke zege Vrouwen 1

6 september 2020 14:15

De dames van KSD Marine hebben in een zeer vermakelijk duel gewonnen van Van Nispen.

Al vroeg kwam het thuisspelende KSD Marine op voorsprong door een doelpunt van Jamie. Vervolgens begon 'de grote Marly show', want zij nam de tweede, derde en vierde treffer van de thuisploeg voor haar rekening. Tussendoor scoorde ook Van Nispen eenmaal, waardoor 4-1 de ruststand was.

De rust had Van Nispen duidelijk goed gedaan. De bezoekers begonnen aan een heuse inhaalslag, wisten de stand gelijk te trekken tot 4-4 en daarna zelfs een voorsprong te nemen.

KSD Marine reageerde en maakte er 5-5 van. Een bloedstollende slotfase volgde waarin Denise in de laatste minuut het winnende doelpunt maakte. KSD Marine wint de spectaculaire wedstrijd met 6-5!

Aanstaande zaterdag spelen de dames weer thuis, om 14:30 tegen Schipluiden.